ابزارهای متنوعی در پایانه های ویدیوکنفرانس POLYCOM HDX پیش بینی شده تا در صورت بروز اشکال در ارتباط یا صوت و تصویر ارسالی و دریافتی ، بتواند گزارشات لازم را برای پیدا کردن اشکال در اختیار شما قرار دهد. Diagnostics از منوی اصلی System محل اصلی این ابزارهاست. خود این منو دارای چند زیر منو است که نام آن ها خود گویای کاربرد هر مورد است.
ابتدایی ترین و ساده ترین آنها پیام های Alert در همان صفحه Home می باشد. در صورت وجود چنین پیغامی با فعال کردن دکمه مربوط به Alert می توانید آیتم مورد اشکال در System Status که منشا اشکال در آن اعلام شده مشاهده کنید. این آیتم با فلش قرمز رو به پایین مشخص می شود. System Staus در منوی Diagnostics نیز قابل دسترسی است.
بعضی از پیام های Alert تنها در زمانی که کار خاصی را انجام می دهید ظاهر می شوند. مثل پیام های بروز خطا در زمان برقراری تماس یا رجیستر کردن سیستم در SIP Registerar. توضیحات این نوع پیام ها در داخل خود پنجره داده شده است و به صورت خودکار ظاهر می شوند.
چنانچه در میان ارتباط تصویر یا صدای ارسالی یا دریافتی دارای اعوجاجی باشد با دو بار فشردن دکمه Help ( دکمه آبی گوشه بالا سمت چپ ) روی ریموت می توانید Call Statistics را مشاهده و با بررسی Packet lost و Jitter به تفکیک ارسالی و دریافتی مشکلات شبکه را تشخیص دهید. Call Statistics در منوی Diagnostics نیز قابل دسترسی است.
Network حاوی ابزارهایی برای تست شبکه است. Near End Loop در واقع تماسی از این کدک به خودش برقرار می کند که تمام عملکرد سیستم در ارتباط را نشان می دهد و چنانچه مشکلی در آن نباشد می توانید از سیستم HDX خود مطمئن باشید. شنیدن اکوی صدای خود در این تست طبیعی است و به دلیل همان ارتباط کدک با خودش است. Ping همان دستور آشنای مدیران شبکه است که توسط آن وجود ارتباط با آدرس هدف را چک می کنند. آدرس را در آن وارد نموده و با کلیک روی دکمه Start تست شروع می شود. بعد از چند ثانیه گزارش زمان Ping و دسترسی H.323 و Sip را اعلام می کند. Trace Route نیز به شکلی مشابه همان دستور Tracert را اجرا می کند.
در منوی Video می توانید تست رنگ و تصویر خروجی را داشته باشید. اگر رنگ در این تست بدون اشکال باشد ، احتمالا دوربین سیستم شما یا سایت مقابل دارای اشکال است.
منوی Audio برا ی تست صدا است. Speaker Test برای کنترل صدای خروجی است که در صورت شنیدن صدای بوق ممتد هیچ اشکالی در آن وجود ندارد. اگر صدای سایت مقابل شنیده نمی شود ، اشکال می تواند از میکروفون سایت مقابل یا موضوعات Firewall شبکه باشد. Audio Meter نشان دهنده قدرت صدای دریافتی و ارسالی از میکروفون و خروجی های سیستم است که می تواند در تشخیص مشکلات صدا کمک کند.
با امید به اینکه سیستم HDX یا ارتباط شما هرگز با اشکالی مواجه نشود این عبارت را به انتهای این پست اضافه می کنم که عموما اشکال از موضوعات شبکه است و بروز اشکال در تجهیزات POLYCOM HDX به ندرت اتفاق می افتد.
راهنمای نحوه رجیستر کردن تلفن پلیکام سری VVX
نحوه Reset Factory دستگاه ویدیو کنفرانس Cisco EX90
راهنمای رجیستر کردن سیپ فون مخابرات بر روی ایزابل
راهنمای نحوه اضافه کردن Ring Tone به تلفن های سیسکو مدل 8851
نحوه رجیستر کردن تلفن Yealink W59R بر روی Deck W80DM
راهنمای نحوه رجیستر کردن تلفن آی پی Mitel 5330e روی مرکز تماس ایزابل
راهنمای نحوه رجیستر کردن تلفن آسترا 6731i بر روی مرکز تماس ایزابل
معرفی امکانات تلفن NRP 1202 نیوراک [مقایسه با T31P یالینک و 1625 گرنداستریم]
آموزش اجرای سیپ ترانک آسیاتک با روتر سیسکو و ترانک بین cucm و استریسک
انتقال خط گیتوی گرند استریم 502-HT-503 به چه صورت است؟
علت محبوبیت Skype for business چیست؟
طریقه تنظیم Cisco Router 2800 برای اتصال E1(PRI) مخابرات و Trunk آن با Asterisk چگونه است؟
برقراری ارتباط بین سانترال Panasonic ، روتر Cisco و Asterisk به وسیله Trunk E1 چگونه است؟
چه پورت هایی در سیستم های تلفنی آنالوگ استفاده می شوند؟ آشنایی کامل با FXO و FXS
آسترالینک PRO 160 چیست؟
معرفی 10 سافت فون رایگان SIP
چگونه کاربران سیستم تلفنی خود را ارزیابی نمایید؟
دیدگاه های این مطلب
هیچ نظری ارسال نشده است.